Yoniverse!

Du som är kvinna och längtar efter att hitta tillbaka till din kvinnlighet!

Du som vill bli ödmjuk emot dig själv istället för att anklaga dig själv!

Du som vill lyssna till vad din kropp vill förmedla till dig istället för att bara köra på och tänka att du tar hand om dig själv sen!


Du är varmt välkommen till en cirkel med endast kvinnor där vi bejakar vår kvinnlighet, lyfter fram oss själva och skapar skönhet i våra liv!

Många kvinnor idag känner sig osäkra på sin kvinnlighet, vilket kan bero på många olika saker och en anledning kan vara att man har ingen relation till sitt underliv, man har stängt av den delen av kroppen.

Yoniverse är cirkeln där vi ärar vårt allra heligaste tempel – vårt underliv!

Yoni är sanskrit och betyder heligt tempel som är en portal in till livmodern vårt center för skapande, den feminina sexuella energin, naturkraften, en plats för att skapa och föda liv!

Men som världen ser ut idag har livmodern blivit en plats där rädslor och smärta lagrats, vilket kanske inte är så konstigt då vårt underliv är den kroppsdel som blivit mest utnyttjad och utsatt för våld i alla tider. När detta sker så sätter det sina präglingar som vi föds med vare sig vi vill eller inte och det kan ge uttryck som gör att vi känner oss obekväma med vårt underliv, vilket i sin tur skapar blockeringar i vår fysiska kropp. 

Generationerna före oss pratade aldrig om underlivet, och många kanske är uppväxta med att när vi som unga fick vår första mens pratade man knappt om det, en del upplever det som äckligt.

Hur är din relation till ditt underliv, vill du kännas vid din yoni?

Vad händer om vi stänger av oss från vårt underliv?

Om vi har svårt att slappna av i vårt underliv, vilket vi oftast inte ens är medvetna om så påverkar det ändå hela vår kropp. Vi njuter inte helt och fullt av livet för vi vet inte hur det är att ha en naturlig och avslappnad relation till vårt underliv!

Vår yoni är fantastisk på att signalera till oss när något är fel, men om vi stänger av oss från vårt underliv så lyssnar vi inte på henne och då kan hon signalera med massa olika uttryck som: ilska, självutplånande, svårt att sätta gränser, kvävande kärlek, man vill inte se – sätter upp skygglappar, bekräftelsebehov, känslor av att ej vara värd, förminskar och dömer sig själv, huvudvärk och hormonella obalanser som kommer vid stress, cellförändringar i livmodertappen o.s.v

Vi behöver därför uppmärksamma det vackraste och heligaste vi har, omfamna allt som kommer upp inom oss i kärlek, läka våra sår, förlåta och se oss själva, bli ödmjuka emot oss själva och älska hela vår kropp!

Tillsammans är vi starka och då kan vi skapa skiften i världen för kommande generationer vilket sker när vi bryter våra präglingar om förtryck, skuld, skam. Det blir ringar på vattnet som leder till att det blir naturligt med vår yoni, vi blir avslappnade och njuter av livet!

Så vad säger du, vill du öppna dig för en fin relation till ditt underliv?

Du är varmt välkommen till Yoniverse som är en cirkel på 6 tillfällen, varje gång är på 2 timmar. Vi använder Aura-Soma balansolja som är rosa/rosa den villkorslösa kärleken, mjukheten, omhändertagandet, lyssnandet, tryggheten. Det blir samtal och meditationer där vi använder pomandrar som renar och stärker ditt energifält och quintessenser som Lady Nada, Pallas Athena och Lady Portia, tre gudinnor som bland annat hjälper dig att lyssna på dig själv, ditt kreativa uttryck att skapa skönhet och att sluta döma dig själv. 

Det är en investering i dig själv där du får

  • sätta ord på det som du känner
  • 1 st Aura-Soma balansolja som är rosa/rosa och innehåller naturens fantastiska essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
  • meditationer
  • ceremonier
  • ta emot den 13:e riten i Munay-Ki: The rite of the womb (info längst ner på sidan)


OBS! Aura-Soma är ett hjälpmedel som jag använder mig av i mina kurser och behandlingar. Det botar inga sjukdomar!

Du kan läsa mer om Aura-Soma här

The rite of the womb

Det finns en släktlinje med kvinnor som befriade sig från lidande och de vill dela med sig av sin medicin. De vill att vi skall komma ihåg:

  • Livmodern är ingen plats för att lagra rädsla och smärta; Livmodern är en plats för att skapa och föda liv.
  • Djungelns feminina ande påminner oss om denna enkla och vitala sanning

Du kan läsa mer på www.theriteofthewomb.com