Det heligt feminina – en kurs för kvinnor!

Vi kvinnor bär på ett fantastiskt underliv, om vi delar upp ordet i två så blir det UNDER & LIV vilket det är ett under och det ger liv, det är helt magiskt och otroligt vackert. Vårt underliv har fått många namn genom åren,  det som jag tycker bäst om är Yoni som på sanskrit betyder ”heligt rum”

Vår Yoni är öppningen in till livmodertappen som är vägen in till livmodern där allt liv skapas!
 
Tiden är här för att vi skapa förändring om kvinnors underliv. Vi behöver bryta oss loss från gamla strukturer om hur synen på kvinnan varit i tusentals år. Vårt underliv är den kroppsdel som blivit mest utnyttjad och utsatt för våld i alla tider oavsett vilket land vi bor i. När detta sker så sätter det sina präglingar som vi föds med vare sig vi vill eller inte.

Dessa präglingar kan ge uttryck som gör att vi inte känner oss bekväma med vårt underliv. Generationerna före oss pratade aldrig om underlivet, och många kanske är uppväxta med att när vi som unga fick vår första mens pratade man knappt om det. En del upplever det som ”äckligt” med mens och med sitt underliv, vill inte veta av det, det har blivit skuld och skambelagt.

Ett underliv som vi aldrig pratar om leder till att vi blir avskilda, vi stänger av oss från den mest fantastiska kroppsdelen som vi har – den som skapar liv!

Vad händer när vi stänger av oss från vårt underliv?

Om vi har svårt att slappna av i vårt underliv, vilket vi oftast inte ens är medvetna om så påverkar det ändå hela vår kropp.

Vi får blockeringar vilka kan uttrycka sig som ilska, vill ha kontroll, självutplånande, överbeskyddar, svårt att sätta gränser, kvävande kärlek, man vill inte se – sätter upp skygglappar, bekräftelsebehov, känslor av att ej vara värd, förminskar och dömer sig själv, huvudvärk och hormonella obalanser som kommer vid stress, cellförändringar i livmodertappen o.s.v

Det handlar inte om att visa sin yoni för hela världen utan det handlar om att själv känna sig bekväm och acceptera sin yoni.

Vi behöver därför uppmärksamma det vackraste och heligaste vi har, omfamna allt som kommer upp inom oss i kärlek så att vi kan älska hela vår kropp!

När vi börjar med oss själva och vår inre omställning så hjälper det oss att släppa taget om att döma oss själva, vi förändrar värderingar och tankesätt om vårt underliv vilket leder till att synen på kvinnans kön förändras i världen.

Vi är många som har behov av att få sätta ord på känslor som vi bär på och kanske har burit på länge men vi undviker att prata om det för vi tror att vi är ensamma. Men vi är aldrig ensamma utan nu kan vi tillsammans lyfta fram det finaste vi har och ge det omvårdnad och kärlek!

Så vad säger du, vill du vara med mig och andra kvinnor där vi tillsammans pratar om det som aldrig pratas om?

Vi kommer skapa ett trygg rum tillsammans där vi i samtal, cermoniner, meditationer lyfter fram det som vill komma upp till ytan och vi använder Aura-Soma balansolja som är rosa/rosa vilken handlar om villkorslös kärlek, att lyssna, mjukhet, omhändertagande, medkänsla, förståelse, självacceptans och att lita till sig själv - din feminina intuition.

Flaskan är fylld med naturens essens i form av örter, blommor, kristaller, vatten och olja. Du applicerar oljan på din kropp och det uppstår vibrationer och cellerna startar att vibrera. Det är information som går in kroppen vilket gör att du blir mer klar, den helar och balanserar dig fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt.
 
Var och en får sin egen flaska vilken hjälper er i den process som sker
 
OBS! Aura-Soma är ett hjälpmedel som jag använder mig av i mina kurser och behandlingar. Det botar inga sjukdomar!

Du kan läsa mer om Aura-Soma här