Kärleken övervinner allt, kärleken berör, kärleken öppnar våra hjärtan, kärleken till allt och framför allt till sig själv!

Att se, höra, känna, lukta, smaka på sig själv, att upptäcka varenda del av sig själv!

Hur är relationen till oss själva, är det skrämmande att vara ensam?

Hur är vi med andra människor, är vi oss själva eller går vi in i roller och blir personer utifrån vad vi tror att andra vill att vi skall vara?

Vet vi våra egna egenskaper, känner vi vår egen unika essens?

Det är aldrig försent att lära känna sig själv på djupet, att skapa en relation med sig själv, att förstå sig själv för att förstå andra människor!

Vi kan på ett omedvetet plan vilja styra och kontrollera andra människor, vilket kan handla om att vi vill förändra dem, vi vet minsann vad de behöver. Detta är en rädsla inom oss själva för att se och känna efter vad vi själva känner.

Vi behöver själva stanna upp och lyssna, ge vårt eget inre uppmärksamhet istället för att lägga det på någon annan!

Ge sig själv tid och utrymme, utforska, omfamna, släppa taget om andra genom att ge dem kärlek och tacka dem för vad de hjälpt en med på så sätt släpper man dem och sig själv fria. Detta kan vi göra hela livet och det är heller aldrig försent.

Själv upptäcker jag saker om mig själv hela tiden, senast idag då jag kunde gå djupare in i mitt hjärta. Wow, det är en sådan befrielse och det finns inga ord för det som sker, det är kärlek och kärlek är svårt att beskriva i ord, det är något man känner!

Det är så många utmaningar, och det är så underbart att möta dem, vissa är starkare upplevelser än andra och det är svårt att återberätta för andra, vilket vi inte heller skall alltid utan att bara vara i känslan själv!

Det handlar om att uppleva själv och finna sin egen upplevelse. Precis som vi ser världen på olika sätt, finns inget rätt eller fel, för vems sanning är rätt?

Det viktigaste är att finna sin egen!

Var och en har sin fina unika essens, men ibland kan vi ha dolt den väl för oss själva och då kan någon utifrån ge verktyg som hjälper oss att öppna upp de låsta dörrarna.
Själv går jag en kurs nu och det sker mycket inom mig, det sitter så djupt så att min fysiska kropp som ger uttryck genom en enorm smärta. Men jag är tacksam för det som sker, mycket rädslor som behöver få komma upp till ytan, det är mycket läkning som hjälper mig till ett gott välmående!

Min väg till att hela mig har varit och är genom många olika alternativa metoder, behandlingar, samtal, vilket är spännande, det finns inte bara en väg utan många olika vägar. Det ena utesluter inte det andra, utan tillsammans blir det jättebra, det blir en helhet!

Vill du skapa en relation till dig själv – ge dig själv tid och utrymme?

Du är varmt välkommen att ta del av mina behandlingar och kurser, kanske kan jag bli din hjälp utifrån och få ge dig de verktyg som du behöver för att lära känna dig själv igen och finna din unika essens?

Med dessa ord vill jag önska dig en fin och glad påsk!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Läs hela inlägget »
Etiketter: kärlek

Vi är en del av allt och det handlar inte längre om att vara andlig ibland och i den fysiska världen ibland utan det handlar om att vara i den hela tiden tillsammans, för vi är en del av allt och det är det som är meningen, vi skall inte vara åtskilda, alla behövs det är då pusslet blir helt!

Att börja vandra den andliga vägen var inte för mitt huvud att förstå, så många hinder på vägen, känslor av ilska, det händer ju ingenting, jag fattar ingenting, vad är meningen?

Många frågor var det, varför känner, ser och hör ”alla andra”. Varför fattar inte jag? Vad är det jag inte förstår, hur svårt kan det vara?

Många sa, Det är inte för huvudet att förstå – det är på ett energiplan. Men jag vill ju förstå, hur svårt kunde det vara?

Det handlade om att ge mig själv tid och tålamod, vilket har givit mig fantastiska kunskaper om mig själv!

Jag har lärt känna mig själv, hittat min sanning, funnit kärleken till mig själv, är ödmjuk, empatisk, jag lyssnar, är lyhörd och litar till min inre röst. Ja, det finns mycket, mycket mer och det är den andliga vägen som har tagit mig dit där jag är idag.

Tänk att jag som till och med jagade kråkor med min bil en gång, hade inte tänkt köra över dem men jag såg dem inte för vad det var, alltså de var ju fåglar men jag kände inte för dem med den kärleken som jag gör idag, dom är en del av mig och jag en del av dom!

Den kärleken och tacksamheten som jag har till allt levande har jag mitt andliga sökande att tacka för och jag är så tacksam, vilken belöning det har blivit när jag tagit mig igenom alla utmaningar, vilken rikedom!

När jag läste om Livsenergi i boken Skönhetens Väg av Anna Larsson, beskriver hon så fint om hur vi i väst inte lärt oss om vad livsenergi är. Vi är rika materiellt men har en andlig fattigdom och präglingarna som finns när det gäller om det som inte syns, att man måste bevisa något.

Och pratar man om det så kan man bli ifrågasatt och förlöjligad. Detta är Annas ord, men de stämmer så väl in på mig. Jag blev så glad när jag läste det, äntligen någon som sätter ord på det jag känt men knappt vågat prata om.

Jag sökte min andlighet som jag var så fattig på, min själ visste att det är detta som behövs för att jag skall bli hel!

Jag behövde hela mig själv, jag behövde börja inombords och förändra alla mina gamla tankesätt och värderingar om allt och alla. Jag hade ju inte känslan för himmel och jord på det sättet som jag har nu, förstod inte att vi var en helhet och det är det som hela min kropp signalerat sedan år 2012 då jag känt alla vibrationer, energihöjningar vilket givit uttryck som hjärtklappning, stress.

Kroppen har behövt vila, återhämtning vilket också Moder Jord visar tydligt med allt som sker i världen. Vi har alla behövt stanna upp, reflektera, lyssna, känna. Släppa taget om gammalt för att nytt skall komma, Den nya tiden!

Läs hela inlägget »

Yes, Jag övervann rädslan, det var ingen som åt upp mig!

Det är över och jag har lämnat min trygga ”hage”

Vad menar jag med det? Jo, när jag för en vecka sedan satt och skulle skriva ett blogginlägg om min väg till inre omställning så kom jag att tänka på Anna Larsson. Hon hade delat en artikel om forskning kring inre omställning på Facebook. Efter det sökte hon personer i Facebookgruppen Ljuset från Norr som ville dela med sig av sina personliga berättelser om vad som blev vägen till inre omställning.

Inre omställning refererar till den omställning som krävs för ett samhälle i ekologisk balans. Den skapar förändringar av människors världsbild, värderingar och tankesätt. Det är en resa mot självmedvetenhet, om empati och medkänsla, inte bara med andra människor utan med allt levande.

Min känsla blev då, Jag skall bli intervjuad av Anna!

Allt stämde så väl in på mig och hur jag lade allt på det yttre fast det var i det inre förändringen behövde ske. Sagt och gjort, jag mailade Anna och vi bestämde ett datum, kände att här gäller det att hänga på medans jag kände att det är det var det jag skulle göra.

Det sjöng i hela mitt hjärta, gud, vad roligt detta skulle bli!

Sen dök ”hjärnspökena” upp, de som sa att: Du behöver nog göra lite mer innan du blir intervjuad, för vad har du att dela med dig av??

Rädslor, dessa ständiga rädslor som dyker upp, men jag talade om för dem att detta skall jag göra för jag kommer att möta saker hela livet så jag blir nog aldrig ”färdig” men det är nu mina erfarenheter om inre inställning skall delas.

Sagt och gjort, det var både skrämmande och roligt och det var precis detta jag behövde. För det var då känslan jag burit inom mig som legat dold djupt fick komma upp till ytan. Rädslan av ensamhet och övergivenhet, att jag måste ”skydda mitt ljus” 

Vilket handlade om att leva som en ljusvarelse i en fysisk kropp här på jorden – att leva i den materiella världen. Att få ihop det fysiska med det andliga!

Jag hade under många år längtat efter samarbete, samhörighet istället för separation, ensamhet och övergivenhets känslan som jag bar inom mig. Vilket handlat om att få ihop det fysiska med det andliga. När jag nu har den så finns ingen separation längre, vi är ett, och andligheten finns i allt, det är inte bara i kyrkan utan i allt, inom och utanför oss, den är till för alla.

För mig har det handlat om att säga Ja till livet och Ja till att finna mig själv.

 Jag behövde gå på djupet av mig själv, utforska och se över mitt inre och omfamna allt jag mötte i kärlek!

Så när jag idag vaknade kändes allt lugnt och efter frukosten infann sig en känsla i hela mig. Känslan av lättnad, det är över och jag tog mig igenom alla faror som lurade där ute – precis som en savann med alla farliga djur. Det är bara det att det var ju inte savannen utan världen – människor – känslor av att bli dömd och jagad för att jag säger min sanning.

Jag hade kämpat emot länge, skulle vara den starka utåt men inuti var jag liten och sårbar. Tänk om någon skadar mitt lilla barn - jag själv, som liten. Jag behövde skydda henne - hennes ljus - från alla faror där ute. Det undermedvetna sa: det är bäst att hon är kvar i ”hagen”.

Men detta hjälper ju inte henne som vuxen, det blir ju bara tvärtom, då blir hon ju mer instängd och vågar inte ta sig ut i världen. Hon behövde möta rädslan, ta sig igenom utmaningarna för då kommer mod och styrka och hon längtade ju ut.

Hon var ju nyfiken, lekfull, fylld av kärlek och glädje!

Jag känner känslan av befrielse och spänningar som släpper, tårar rinner ner för mina kinder. Jag har tagit mig igenom mina djupaste rädslor och funnit mod att älska mig själv och se hela mitt ljus!

Läs hela inlägget »

Bortförklara inte dina känslor utan låt dem få komma upp till ytan – erkänn dem, ta hand om dem, lyssna till dem och vad de vill säga dig!

Vad har du för drömmar?
Vad tycker du är roligt i livet?
Vad längtar du efter?

Själv längtade jag efter min sanning och inre frid, vilket fick mig idag att tänka lite på drömmar och varför vi begränsar oss ibland och tror att det är ingen idé att drömma för det kommer ju ändå inte att hända.

Men vem vet, ge aldrig upp, fortsätt tro på det som känns inom dig och det du vill så kommer du att nå det!

Jag letar mig tillbaka till mig själv!

Jag behöver aldrig vara någon annan!

Jag har mod att vara mig själv!

Allting har fått ta sin tid vilket jag kan se idag när jag blickar tillbaka och får till mig ett minne från när jag är drygt 5 år och vi hade flyttat. Jag ville då vara någon annan så jag ljög om mitt namn. Det höll inte i sig länge, men ändå.

Fler minnen dök upp från den tiden och ett var när jag var drygt 4 år och befinner mig på ett torg med en kompis när en tonårskille dyker upp och kastar snus i mina ögon.

Idag ser jag hur han såg sin chans att trycka till någon inför sina kompisar för att vara cool. Men varför vill man trycka ner andra? Jo, för att man bär på något inom sig som man inte vill se och då lägger man det utanför sig på någon annan. Detta har jag också gjort, vilket också handlat om det jag inte ville se i mig själv.

Varför tillåter vi andra att förminska och trycka ner oss?

Varför vågar vi inte stå upp för oss själva?

Går det att förändra, det som var en gång i tiden eller behöver det fortfarande vara så?

Du som känner att du bär på något inom dig, stanna upp reflektera över vad som känns inom dig. Bär du på känslor som gör att du lägger det på utsidan för att du inte vill se dig själv?

Ibland kan vi behöva någon utanför som hjälper oss för att lyfta fram det som vi bär på. Någon som finns där och lyssnar och kan vägleda, ge nycklar som gör att vi kan sätta ord på de känslor som vi har trängt undan och inte vill kännas vid.
Vi gör det många gånger för att skydda oss själva vilket vi kanske har behövt under en period men idag kanske detta hindrar oss från att leva det liv vi vill.

Vill du bli medveten och förändra ditt liv?

Jag erbjuder KBT-samtal och KBT med Aura-Soma som är två fantastiska behandlingsmetoder som hjälpt mig och många andra och som kanske kan hjälpa dig också! Du är välkommen att läsa behandlingarna här

Läs hela inlägget »

Kom, ta min hand så hjälper jag dig på din väg!

Kom ta min hand, Jag går bredvid dig!

När min blick idag föll på detta kort så kände jag att det vill jag dela med mig av. Det visar det som jag är här för att dela med mig av här på jorden!

Att finnas där, lyssna och stötta dig då du behöver den där yttre hjälpen för att komma vidare i livet!

Jag känner glädje när jag ser hur du själv tar steget till din förändring!
Jag känner glädje när du hittar dom där pusselbitarna i ditt liv som du behöver!

 
Öppna upp för inre frid!

När vi vänder negativa tankar till positiva så skapar vi förändring och vi finner inre frid.

När hjärnan går för högtryck så skapar den massa inre stress och negativa tankar. Som i sin tur kan skapa dålig självkänsla, självförtroende, vi blir passiva, vi orkar inget, får ångest. Det kanske går så långt så att de skapar tvångssyndrom och missbruk.

Men det går att förändra, när vi blir medvetna om de negativa tankarna så kan vi välja det positiva istället. Vi väljer att lyssna till en annan röst, den rösten som gör att vi mår bra, den som ger energi.

Det handlar om att ta kommandot och bestämma över sitt eget liv, att styra över sina egna tankar!
 
Det är inte alltid enkelt, men det går att förändra, bara viljan till förändring finns och det är då vi alla kan behöva någon utifrån. Någon som lyssnar och stöttar i allt det som man möter inom sig. Att få ha tillgång till någon som driver på en för att komma igång!

Jag har själv behövt hjälp, så många gånger jag har varit på väg att ge upp. Jag lyssnade väldigt mycket på den negativa rösten, den som trodde att den behövde väl ingen hjälp, men så fel jag hade.

För mig tog det tid att förstå att de begränsningarna jag mötte i mitt liv var de begränsningarna som jag själv skapade – alla mina rädslor som jag bar på, som skapade hinder efter hinder. Det var ingen rolig insikt men jag behövde den för att förstå att det var jag själv som bar ansvaret till att förändringen skulle ske, ingen annan kunde göra det jobbet.

Jag brukar jämföra det med att vi skall ta körkort, när jag klarat uppkörningen och fått körkortet så finns ingen körskollärare med mig i bilen. Jag är den som har ansvaret, Jag är den som styr bilen, Jag är den som bestämmer!

När jag idag blickar tillbaka så är jag tacksam över att det negativa blev vändningen till förändringen, att välja det positiva i livet!

Det gjorde att jag blev vägledare och lärare, så att jag kan hjälpa dig som vill leva ett medvetet liv!

Så tveka aldrig om du går och bär på tankar och känslor som du behöver någon att prata med. När vi väljer att sätta ord på det som finns inom oss så frigör vi blockeringar som slipper sätta sig fysiskt!

Du finner info om mina behandlingar här

Läs hela inlägget »
Etiketter: vägledning

Idag går mina tankar till ordet Lycka. Vad innebär lycka?

Är det när man har massa prylar, massa pengar på kontot eller vad innebär det? Svaret på det är nog väldigt olika, det vet endast var och en.

Är lycka något som är här och nu eller är lycka något som kommer sen?

Känner du dig lycklig?

Längtar du efter att bli hel?

Jag tror att det är bra att emellanåt stanna upp och reflektera över hur mår jag, tycker jag livet är roligt, är jag lycklig eller är det något som fattas.

När vi tror att något fattas det är då det är så lätt att vi rusar vi iväg och shoppar, byter frisyr, byter arbete, byter relation och så vidare. Vi lägger allting på det yttre, att bara man har det så blir man lycklig.
Men handlar det verkligen om det? Ja, ibland kanske, för vi behöver det också.

Det kan också vara så att det är själen som längtar efter förändring!

Själen kallar på uppmärksamhet, den vill att vi stannar upp och lyssnar inåt i oss själva. Det är här vi kan lära oss av oss själva och det är när vi accepterar oss själva för dom vi är som vi accepterar andra runtomkring oss.

När vi ser vår omgivning som våra läromästare det är då vi finner lyckan inom oss själva!

Så när jag står där i skogen på en kulle och solen lyser på mig känner jag hur hela jag fylls av värme och kärlek till mig själv. Att bli hel, det är lycka för mig!

Vad innebär hel?

För mig handlar det om att integrera alla aspekter av sig själv. Att våga möta alla sina sidor, både mörka och ljusa. Vi kan möta det i andra människor som triggar igång oss på olika sätt, ett sätt kan vara att varje gång man skall träffa en person så väcks en ilska upp. Den kan då visa en skuggsida inom oss som vi inte vill se, för vi tycker att det är jobbigt. Men när vi helar den delen så släpper ilskan och vi möter något helt annat.

Det kan också vara så att vi går omkring och tänker att andra behöver förändras, då är det vi själva som behöver det. När vi accepterar oss själva så accepterar vi andra också att få vara det som dom är.

Hur kan man hela sig själv?

Jag erbjuder KBT-samtal och KBT med Aura-Soma som är två möjligheter till att lära känna sig själv, förstå beteenden, bryta mönster och präglingar. Du höjer ditt medvetande och då kan du skapa förändring i ditt liv!

Du får nycklar till kunskapen om dig själv!

Läs hela inlägget »
Etiketter: lycka

Min blick föll på detta tarokort idag och det är kopplat till en flaska inom Aura-Soma som heter Skådespelerskan.

Kortet handlar om: Kärlek som har blivit ens egen, den har öppnat hjärtat inom en. Det har inte varit lätt men förmågan att vårda sig själv har frigjort kreativiteten inifrån. Att inte identifiera sig med konditioneringen och mönstren från det förflutna. Att släppa taget om inlärda mönster för att kunna se skådespelarna på självets scen.

Mina tankar gick direkt till dramatriangeln och hur den drar med oss in i olika drama.

Vad innebär dramatriangeln?

Enligt Stephen Karpman som skapade dramatriangeln är det en modell över hur personligt ansvar och makt relaterar till varandra i konflikter, samt de destruktiva och föränderliga roller personerna spelar.

Offret: stackars mig, allt känns hopplöst, ingen lyssnar på mig så då är det ingen idé, alla andra kan men inte jag

Förövaren: allt är ditt fel, arg, kontrollerande, överlägsen

Räddaren: låt mig hjälpa dig, räddaren känner sig skyldig om den inte hjälper offret
 
Är du en Drama Queen som gärna startar drama eller är du den som spelar med i andras drama?

Hur lätt är det inte att dras in i ett drama som du varit en del av under många år. Hur gärna du än vill och hur mycket du än har förändrat inom dig så kan vi alla dras in ett gammalt drama. Vi är ju inte mer än människor!

Men ju mer medveten man blir så hinner man stanna upp och notera, vad är det som sker, vem är det som vill dra in andra i sitt drama eller varför vill man själv starta ett drama?

Att hinna känna efter Vill jag vara med som spelare i detta drama, vill jag vara delaktig i denna konflikt?

Om vi bär på ett mönster av att vara t ex räddaren så är det lätt att dras in i dramat. Först när vi befinner oss mitt i det kanske vi tänker, nej, nu gjorde jag det igen….men se på det positivt, du såg det och nästa gång stannar du upp och noterar att det är ett drama, och väljer att inte kliva in som en spelare!

Kan vi ta oss ur och förändra till exempel gamla familjedrama?

Vill vi själva vara The Drama Queen för att få all uppmärksamhet?

Kan det handla om att den lilla flickan eller pojken inom oss söker uppmärksamhet?

Vad tror du? Har du något drama som du vill ta dig ur?

Vill du vårda och ta hand om ditt inre?


När vi vårdar och tar hand om oss själva så tar vi ansvar över våra egna handlingar. Vi lägger inte över det på andra utan vi möter alla sidor inom oss själva, både negativa och positiva.  Vi identifiera oss inte med konditioneringen och mönstren från det förflutna. Vi släpper taget om inlärda mönster för att kunna se skådespelarna på självets scen!

Behöver du hjälp med att lyfta fram något som du bär inom dig?

Jag finns här och erbjuder KBT-samtal och KBT med Aura-Soma. Båda handlar om att läka sig själv, förstå sig själv och sina egna beteenden. Sätta ord på tankar och känslor för att sedan gå till handling och bryta mönster.

Läs hela inlägget »
Etiketter: the drama queen

Mina tankar idag går till att våga synas, våga göra sin röst hörd, att våga kliva ut genom dörren och ta sin plats i världen!

Men vad händer om man inte vet sin plats? Kan det vara så att man gömt sig bakom andra hela sitt liv?

Man kanske inte har vågat att stanna upp och lyssna inåt i sig själv för tänk om man inte tycker likadant som alla andra, blir man utanför då?

Ju längre tiden går och ju mer vi förminskar oss desto längre från oss själva kommer vi och vi ger bort vår egen kraft och energi till alla andra.

Går det att förändra detta beteende?

Allting går att förändra men man behöver först bli medveten om vad det är som gör att man förminskar sig själv. Vilka rädslor är det som vill styra ens liv?

Vägen till förändring är många gånger jobbig och det är vi själva som får göra jobbet, det är vårt eget ansvar, ingen annan kan göra det åt oss. Men vi kan få hjälp med att lyfta fram vad det är som hindrar oss. Att prata med någon och sätta ord på det som känns kan vara en väg till att komma vidare och skapa förändring i sitt liv.

När vi antar utmaningen och möter det som vill hindra oss från att våga synas, våga göra sin röst hörd, att våga kliva ut genom dörren så väntar belöningen – gåvan. Känslan av frihet, glädje, styrka och mod som fyller en med energi att göra det man vill för inget stoppar eller hindrar en längre!

Bär du på någon rädsla som hindrar dig från att göra det du vill?

Allt är möjligt!

Från med Januari 2021 tar jag, Jeanette emot KBT-samtal via Skype, så var du än befinner dig i landet kan du boka tid och få vägledning!

Läs hela inlägget »

Naturen kallar på oss, vi blir rekommenderade att vara ute så mycket som möjligt under pandemin som råder.

Rädslan som finns i världen och sprider sig som en farsot kan göra att vi tappar bort oss, tappar fotfästet. Vi kan se det som att vi vandrar omkring på jorden utan rötter.  

Vi behöver då hitta tillbaka till oss själva – vårt sanna jag - det som finns inom oss var och en. Vända blicken inåt i våra hjärtan, välja kärlek istället för rädsla, för dessa två kan inte existera på samma plats.

Genom att öka vårt medvetande kan vi utmana rädslan. När vi ser pandemin som en nyckel till en eller flera nya dörrar som skall öppnas inom oss själva och övriga världen blir det riktigt inspirerande, roligt och spännande!

Tänk om vi låter kärleken blir en farsot istället, Vad händer då?

Wow, vilken magi, det skulle bli!

Tänk alla dörrar som öppnar sig, om vi tillsammans skapar en värld i kärlek, det blir mycket lättare om vi är tillsammans för då är vi starka och kärleken övervinner allt.

  • Vad tror du?
  • Vilka dörrar vill du skall öppnas för dig och världen?
  • Vad drömmer och längtar du efter?


Titta på stigarna på mitt kort som är högst upp till höger och tänk dig att du står framför dem.

  • Vilken väljer du – höger eller vänster?
  • Har du svårt att välja?
  • Har du svårt för förändring?

Om vi tänker oss döden, så handlar det om förändring från ett tillstånd till ett annat. Död och återfödelse på många nivåer. Att släppa taget om det som inte längre behövs.

  • Har du något du behöver släppa taget om?
  • Hur vill du bre ut dina vingar och flyga i världen?


Lucia kommer på söndag och sprider sitt ljus, hur vill du sprida ditt ljus i världen?

Med dessa ord vill jag önska dig en riktigt fin dag och helg!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Läs hela inlägget »

Idag går mina tankar till 1 advent och hur frosten låg fin på marken. Min man och jag började morgonen med en skön promenad till skogen. Upplevelsen av stillhet både inom och utanför mig kändes magisk.

Advent är en tid som jag tycker mycket om, i år känns den extra stark, känslan av andligheten som fyller hela mitt väsen. Gudomlighet, att se de små tingen i vardagen, allt som berör mig just nu, jag känner så mycket kärlek och tacksamhet.

Att se till allt det som vi har, var något som kom till mig. Behöver jag åka iväg och handla eller finns det kanske redan hemma, det som jag behöver för att göra fint inför advent och jul.

Ibland tittar vi så långt bort och tror att vi behöver köpa saker fast dom redan finns i hemmet. Vi har kanske ställt undan saker för att vi tröttnat men helt plötsligt så när vi får fram det igen så ser vi på det med nya ögon. Så var det för mig i söndags, en julstjärna hade hamnat längst ner i en påse och legat undanstoppad i många år, nu fick den komma fram i ljuset och pryda ett av våra fönster!  

För mig blev det så tydligt att se dom små tingen i vardagen när stjärnan lyser upp i vårt fönster. Vi behöver inte titta och söka långt bort utan det finns oftast runtomkring oss eller inom oss!

Att vara i nuet, att ta tillvara på varje ögonblick, att fånga det magiska i vardagen. Det behöver inte handla om det stora utan det är det lilla som blir det stora!

Läs hela inlägget »
Etiketter: 1 advent