KBT med Aura-Soma

Vi kan alla behöva prata med någon utomstående ibland. Någon som lyssnar och kan se allt utifrån ett annat perspektiv än vad vi själva gör. Och vi kan alla behöva släppa taget om hjärnans babbel och lyssna till våra hjärtan.

Jag är utbildad KBT-steg 1 och verksam inom Aura-Soma som är en terapiform som speglar dina själsegenskaper och dina behov, du får vägledning till ditt inre.

Jag har skapat det bästa utav dessa två metoder som kompletterar varandra och gör det möjligt att skifta såväl tankar, känslor och frigöra spänningar, blockeringar som kan skapa obalanser i din kropp. När dessa frigörs skapas det i stället balans och ett positivt välbefinnande!

Hur går ett samtal till?

Vi börjar med att prata och sedan får du sitta framför flaskorna och i lugn och ro väljer du ut de flaskor som tilltalar dig mest. 

  • Ditt val av färger speglar ditt liv och ditt inre och du blir mer medveten om vem du är
  • Ditt val av färger är en reflektion av din inre essens
  • Det speglar dels dina själsegenskaper och dina behov

Aura-Soma har mer än 30 års erfarenhet och visat sig vara vägledningen till vårt inre. Kombinationen av färger, växter, kristaller ger specifika vibrationer som kan stödja oss på alla plan, emotionellt, fysiskt, mentalt och andligt, det skapar harmoni och ett positivt välmående.

Genom att öka förståelsen och medvetenheten om vem du är och stödet, verktygen som du får av mig så kan du göra medvetna val om hur du vill leva ditt liv. Vilket är det som dessa två behandlingsmetoder handlar om, att själv ta ansvar för sina handlingar och skapa förändring sitt liv!

Investering: 860 kr / 60 min 

Du kan läsa mer om Aura-Soma och KBT här