själens ljus

Själens ljus!

Låt var och ens ljus stråla i världen, ljusets låga som brinner inom varje själ, lågan som finns där inom oss alla, varje själs ljus är unikt!

”Det enda som är konstant i livet är förändring” och för att skapa förändring behöver vi frigöra oss från det som hindrar oss, vilket oftast är en utmaning då vi kan behöva läka sår i det förgångna, men när vi tar oss igenom utmaningen så kommer gåvan!

År 2021 blir siffran 5 och inom Aura-Soma är det en flaska som är gul/röd och den är kopplad till detta vackra tarokort. Jag blir så glad över att se dessa färger, för mig handlar det om att öppna sig för glädjen i livet, vara spontan, släppa oro, ta sig ur kaos och förvirring, finna tilliten och tryggheten inom sig själv.

Jag älskar Aura-Soma och de fantastiska flaskorna som är fyllda med naturens essens. Det är magi på hög nivå, det går inte att förklara utan behöver upplevas, känslan när cellerna i kroppen börjar vibrera, då sker det saker inom en på djup nivå som är svårt för hjärnan att förstå. Det bara känns, precis så är det med energier runtomkring oss, vi upplever saker inom oss som vi inte alltid förstår med hjärnan men kroppen känner, den registrerar något. Och så är det när sker saker i universum som är svåra att förklara men dom känns.
Igår kände jag mycket i min kropp, den vibrerade, hjärtat slog lite extra, känslor av färgen violett, mycket helande, nytt som kommer, nya dörrar som öppnas och en och annan gammal som stängdes. Kände du något i din kropp igår?

Det är 19 år sedan jag började med Aura-Soma och det var nyckeln till min själ, färgerna, numerologi, åh, det är MAGI!!!

Numerologi, siffror, bokstäver har en vibration, de påverkar oss och vi kan lära oss av dem. Våra personnummer har en vibraton, vad har vi kommit hit för att lära oss av vårt eget nummer och vad lär vi oss av andras vibrationer? Visst är det spännande och det är då livet blir så där alldeles magiskt,  jag älskar det även om det är jobbigt vissa stunder.

Årets tal 2021 blir 5 och är en flaska som är röd och gul vilket blir orange som handlar om glädje, spontanitet, kontakt med skapelsen, att släppa taget och följa flödet.Men vågar vi släppa kontrollen och lita på att allt blir som det ska?
Om vi bär på trauman, chock, något inom oss som behöver läkas är det kanske det som världen visar oss. Att se det som möjligheter i stället för hinder, läka det som vill få uppmärksamhet för att sedan släppa taget i kärlek och gå vidare.

Precis som ormen som ömsar sitt skinn, vad är det vi behöver möta inom oss, vad är det vi behöver läka inom oss för att komma vidare?

Ormen känner varje rörelse i jorden då den ringlar sig på Moder Jords mage, Känner du jordens rörelser, går du långsamt och mjukt fram eller rusar du fram?

Om vi rusar fram genom livet, handlar det om en flykt, eller är det bara så vi är, för att vi är olika?

Vi är alla unika, vi har alla fantastiska gåvor att dela med oss av till världen, vi tillhör alla ett stort pussel där varje pusselbit behövs, detta är min känsla, allt jag skrivit är utifrån min sanning, du har din sanning, du har din fantastiska energi – din vibration, det är det som gör livet så fantastiskt och alldeles underbart!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln