the power of love

The Power of Love, I am your lady and you are my man!

Låten som Jennifer Rush sjöng 1984 gör sig påmind för mig idag. Jämbördig var ordet som kom till mig och det är så det känns inom mig, min inre man och kvinna befinner sig på samma nivå, de har lika stor betydelse, de står bredvid varandra och de samarbetar, Mitt hjärta sjunger och det är fyllt av kärlek, glädje, frid och harmoni!

Texten i låten känns också träffande, Jag gör allt jag kan, ibland är jag rädd men styrkan från kärleken hjälper mig så jag är trygg!

En resa mot självmedvetenhet som öppnar upp för empati och medkänsla, att leva utifrån kärlek och medvetenhet gör att så fort vi pratar illa om någon annan, tänker illa om någon annan så vet vi att det handlar om oss själva. Det kan kännas jättejobbigt i början, för det är ju inte roligt att veta att det handlar ju om en själv. Men det är också tvärtom, när någon annan pratat illa om en så handlar det om dom. När den medvetenheten kom till mig kändes det extra gott, förr tog jag alltid på mig det som att det var jag som gjort något fel.

När vi tar hand om våra egna tankar och känslor så accepterar vi oss själva för dom vi är och vi förstår och accepterar andra människor för den som dom är!

Jag läste en text som Alberto Villoldo skrivit:
I många kulturer runtom i världen lever den andliga sökaren i celibat, vilket är ett underbart sätt att undvika komplexiteten och komplikationer i relationer. Shamanen förstår att vi är attraherade av de människor vi har att lära oss med och lära oss genom. Detta är en av anledningarna till att de flesta av våra tidiga relationer är djupt karmiska. Vi letar efter den personen som kan hjälpa oss att läka våra sår, som kan hjälpa oss att hitta oss själva. Naturligtvis kan vi aldrig göra det genom andra, eftersom de andra bara fungerar som en spegel för vad det är vi behöver läka. Men, när vi förstår att relationer, särskilt äktenskap, tillhandahåller arenan dit vi kan gå för att möta Ande, ansikte mot ansikte – platsen där vi kan öva djup tacksamhet för alla de svåra lärdomarna som vår partner erbjuder oss – då kan vi verkligen utvecklas

Jag är djupt tacksam över alla som hjälpt mig att våga möta de skuggsidor jag inte ville se i mig själv. Tack för att ni finns!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Etiketter: the power of love

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln