Livets flöde

Livets flöde, oändlighet, allt känns så stort och mäktigt. Tänk att jag får vandra här på jorden med allt det vackra som finns runtomkring mig!

Min blick föll på detta kort som jag tog 2 augusti 2018 på en strand här i Frillesås, formationer var det första som jag tänkte på när jag såg kortet. Sedan kom mjukheten, vattnet som rör sig mjukt, formationer som ett mönster på en orm, ormen som ömsar sitt skinn – släpper taget om gammalt så att nytt kan komma.

Solen som speglar sig i vattnet som gör att det blir klart, ljuset belyser det som vi behöver se inom oss själva, se vårt eget ljus och de fantastiska unika varelser som vi är!

Vill vi forma oss själva, eller vill vi låta andra forma oss? Valet är upp till oss, vi har en egen fri vilja.

Hur vill vi följa flödet, valet är upptill oss själva. Vi kan välja att följa med i flödet eller vi kan kämpa och simma motströms.

Linjerna i havet som visar på samhörighet, att vi hör samman och vi tillsammans kan skapa en värld i kärlek och fred om vi vill. Allting handlar om viljan och det är var och ens ansvar, vi kan inte hålla på att säga att alla andra kan göra det, för vi behöver göra det var och en.

Vi har gett oss in i det okända, evolution är ordet som kommer till mig, tänk vad vilka förändringar som sker, tänk vilka möjligheter vi har idag som dom inte hade förr. Vi kan förändra det som vi ej vill ha kvar men vi har också möjligheten att stanna upp och ta tillvara på gammal kunskap och ta med den in i en ny tiden.

Inget är omöjligt, vi provar och vi utforskar, likt ett nyfiket barn.

Omfamna sig själv i kärlek och ödmjukhet, se världen med kärleksfulla ögon för livet vill oss väl även om vi inte alltid upplever det så, speciellt när det är som mest kaos, men ur kaos föds något nytt. Och efteråt kan vi blicka tillbaka och då ser vi och förstår varför saker hände. 

Vi kan välja att tro på det möjliga istället för det omöjliga!

Hur flödar livet för dig, väljer du att följa med eller simmar du motströms?

Fundera och känn på dessa frågor och vill du får du gärna skriva om hur du känner det!

Jag önskar dig en fin sommarkväll!
 

Etiketter: livets flöde

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln