kärlek

Kärleken övervinner allt, kärleken berör, kärleken öppnar våra hjärtan, kärleken till allt och framför allt till sig själv!

Att se, höra, känna, lukta, smaka på sig själv, att upptäcka varenda del av sig själv!

Hur är relationen till oss själva, är det skrämmande att vara ensam?

Hur är vi med andra människor, är vi oss själva eller går vi in i roller och blir personer utifrån vad vi tror att andra vill att vi skall vara?

Vet vi våra egna egenskaper, känner vi vår egen unika essens?

Det är aldrig försent att lära känna sig själv på djupet, att skapa en relation med sig själv, att förstå sig själv för att förstå andra människor!

Vi kan på ett omedvetet plan vilja styra och kontrollera andra människor, vilket kan handla om att vi vill förändra dem, vi vet minsann vad de behöver. Detta är en rädsla inom oss själva för att se och känna efter vad vi själva känner.

Vi behöver själva stanna upp och lyssna, ge vårt eget inre uppmärksamhet istället för att lägga det på någon annan!

Ge sig själv tid och utrymme, utforska, omfamna, släppa taget om andra genom att ge dem kärlek och tacka dem för vad de hjälpt en med på så sätt släpper man dem och sig själv fria. Detta kan vi göra hela livet och det är heller aldrig försent.

Själv upptäcker jag saker om mig själv hela tiden, senast idag då jag kunde gå djupare in i mitt hjärta. Wow, det är en sådan befrielse och det finns inga ord för det som sker, det är kärlek och kärlek är svårt att beskriva i ord, det är något man känner!

Det är så många utmaningar, och det är så underbart att möta dem, vissa är starkare upplevelser än andra och det är svårt att återberätta för andra, vilket vi inte heller skall alltid utan att bara vara i känslan själv!

Det handlar om att uppleva själv och finna sin egen upplevelse. Precis som vi ser världen på olika sätt, finns inget rätt eller fel, för vems sanning är rätt?

Det viktigaste är att finna sin egen!

Var och en har sin fina unika essens, men ibland kan vi ha dolt den väl för oss själva och då kan någon utifrån ge verktyg som hjälper oss att öppna upp de låsta dörrarna.
Själv går jag en kurs nu och det sker mycket inom mig, det sitter så djupt så att min fysiska kropp som ger uttryck genom en enorm smärta. Men jag är tacksam för det som sker, mycket rädslor som behöver få komma upp till ytan, det är mycket läkning som hjälper mig till ett gott välmående!

Min väg till att hela mig har varit och är genom många olika alternativa metoder, behandlingar, samtal, vilket är spännande, det finns inte bara en väg utan många olika vägar. Det ena utesluter inte det andra, utan tillsammans blir det jättebra, det blir en helhet!

Vill du skapa en relation till dig själv – ge dig själv tid och utrymme?

Du är varmt välkommen att ta del av mina behandlingar och kurser, kanske kan jag bli din hjälp utifrån och få ge dig de verktyg som du behöver för att lära känna dig själv igen och finna din unika essens?

Med dessa ord vill jag önska dig en fin och glad påsk!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Etiketter: kärlek

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln