Andligheten är här för att stanna

Vi är en del av allt och det handlar inte längre om att vara andlig ibland och i den fysiska världen ibland utan det handlar om att vara i den hela tiden tillsammans, för vi är en del av allt och det är det som är meningen, vi skall inte vara åtskilda, alla behövs det är då pusslet blir helt!

Att börja vandra den andliga vägen var inte för mitt huvud att förstå, så många hinder på vägen, känslor av ilska, det händer ju ingenting, jag fattar ingenting, vad är meningen?

Många frågor var det, varför känner, ser och hör ”alla andra”. Varför fattar inte jag? Vad är det jag inte förstår, hur svårt kan det vara?

Många sa, Det är inte för huvudet att förstå – det är på ett energiplan. Men jag vill ju förstå, hur svårt kunde det vara?

Det handlade om att ge mig själv tid och tålamod, vilket har givit mig fantastiska kunskaper om mig själv!

Jag har lärt känna mig själv, hittat min sanning, funnit kärleken till mig själv, är ödmjuk, empatisk, jag lyssnar, är lyhörd och litar till min inre röst. Ja, det finns mycket, mycket mer och det är den andliga vägen som har tagit mig dit där jag är idag.

Tänk att jag som till och med jagade kråkor med min bil en gång, hade inte tänkt köra över dem men jag såg dem inte för vad det var, alltså de var ju fåglar men jag kände inte för dem med den kärleken som jag gör idag, dom är en del av mig och jag en del av dom!

Den kärleken och tacksamheten som jag har till allt levande har jag mitt andliga sökande att tacka för och jag är så tacksam, vilken belöning det har blivit när jag tagit mig igenom alla utmaningar, vilken rikedom!

När jag läste om Livsenergi i boken Skönhetens Väg av Anna Larsson, beskriver hon så fint om hur vi i väst inte lärt oss om vad livsenergi är. Vi är rika materiellt men har en andlig fattigdom och präglingarna som finns när det gäller om det som inte syns, att man måste bevisa något.

Och pratar man om det så kan man bli ifrågasatt och förlöjligad. Detta är Annas ord, men de stämmer så väl in på mig. Jag blev så glad när jag läste det, äntligen någon som sätter ord på det jag känt men knappt vågat prata om.

Jag sökte min andlighet som jag var så fattig på, min själ visste att det är detta som behövs för att jag skall bli hel!

Jag behövde hela mig själv, jag behövde börja inombords och förändra alla mina gamla tankesätt och värderingar om allt och alla. Jag hade ju inte känslan för himmel och jord på det sättet som jag har nu, förstod inte att vi var en helhet och det är det som hela min kropp signalerat sedan år 2012 då jag känt alla vibrationer, energihöjningar vilket givit uttryck som hjärtklappning, stress.

Kroppen har behövt vila, återhämtning vilket också Moder Jord visar tydligt med allt som sker i världen. Vi har alla behövt stanna upp, reflektera, lyssna, känna. Släppa taget om gammalt för att nytt skall komma, Den nya tiden!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln