Lyssna till dina känslor

Bortförklara inte dina känslor utan låt dem få komma upp till ytan – erkänn dem, ta hand om dem, lyssna till dem och vad de vill säga dig!

Vad har du för drömmar?
Vad tycker du är roligt i livet?
Vad längtar du efter?

Själv längtade jag efter min sanning och inre frid, vilket fick mig idag att tänka lite på drömmar och varför vi begränsar oss ibland och tror att det är ingen idé att drömma för det kommer ju ändå inte att hända.

Men vem vet, ge aldrig upp, fortsätt tro på det som känns inom dig och det du vill så kommer du att nå det!

Jag letar mig tillbaka till mig själv!

Jag behöver aldrig vara någon annan!

Jag har mod att vara mig själv!

Allting har fått ta sin tid vilket jag kan se idag när jag blickar tillbaka och får till mig ett minne från när jag är drygt 5 år och vi hade flyttat. Jag ville då vara någon annan så jag ljög om mitt namn. Det höll inte i sig länge, men ändå.

Fler minnen dök upp från den tiden och ett var när jag var drygt 4 år och befinner mig på ett torg med en kompis när en tonårskille dyker upp och kastar snus i mina ögon.

Idag ser jag hur han såg sin chans att trycka till någon inför sina kompisar för att vara cool. Men varför vill man trycka ner andra? Jo, för att man bär på något inom sig som man inte vill se och då lägger man det utanför sig på någon annan. Detta har jag också gjort, vilket också handlat om det jag inte ville se i mig själv.

Varför tillåter vi andra att förminska och trycka ner oss?

Varför vågar vi inte stå upp för oss själva?

Går det att förändra, det som var en gång i tiden eller behöver det fortfarande vara så?

Du som känner att du bär på något inom dig, stanna upp reflektera över vad som känns inom dig. Bär du på känslor som gör att du lägger det på utsidan för att du inte vill se dig själv?

Ibland kan vi behöva någon utanför som hjälper oss för att lyfta fram det som vi bär på. Någon som finns där och lyssnar och kan vägleda, ge nycklar som gör att vi kan sätta ord på de känslor som vi har trängt undan och inte vill kännas vid.
Vi gör det många gånger för att skydda oss själva vilket vi kanske har behövt under en period men idag kanske detta hindrar oss från att leva det liv vi vill.

Vill du bli medveten och förändra ditt liv?

Jag erbjuder KBT-samtal och KBT med Aura-Soma som är två fantastiska behandlingsmetoder som hjälpt mig och många andra och som kanske kan hjälpa dig också! Du är välkommen att läsa behandlingarna här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln