vägledning

Kom, ta min hand så hjälper jag dig på din väg!

Kom ta min hand, Jag går bredvid dig!

När min blick idag föll på detta kort så kände jag att det vill jag dela med mig av. Det visar det som jag är här för att dela med mig av här på jorden!

Att finnas där, lyssna och stötta dig då du behöver den där yttre hjälpen för att komma vidare i livet!

Jag känner glädje när jag ser hur du själv tar steget till din förändring!
Jag känner glädje när du hittar dom där pusselbitarna i ditt liv som du behöver!

 
Öppna upp för inre frid!

När vi vänder negativa tankar till positiva så skapar vi förändring och vi finner inre frid.

När hjärnan går för högtryck så skapar den massa inre stress och negativa tankar. Som i sin tur kan skapa dålig självkänsla, självförtroende, vi blir passiva, vi orkar inget, får ångest. Det kanske går så långt så att de skapar tvångssyndrom och missbruk.

Men det går att förändra, när vi blir medvetna om de negativa tankarna så kan vi välja det positiva istället. Vi väljer att lyssna till en annan röst, den rösten som gör att vi mår bra, den som ger energi.

Det handlar om att ta kommandot och bestämma över sitt eget liv, att styra över sina egna tankar!
 
Det är inte alltid enkelt, men det går att förändra, bara viljan till förändring finns och det är då vi alla kan behöva någon utifrån. Någon som lyssnar och stöttar i allt det som man möter inom sig. Att få ha tillgång till någon som driver på en för att komma igång!

Jag har själv behövt hjälp, så många gånger jag har varit på väg att ge upp. Jag lyssnade väldigt mycket på den negativa rösten, den som trodde att den behövde väl ingen hjälp, men så fel jag hade.

För mig tog det tid att förstå att de begränsningarna jag mötte i mitt liv var de begränsningarna som jag själv skapade – alla mina rädslor som jag bar på, som skapade hinder efter hinder. Det var ingen rolig insikt men jag behövde den för att förstå att det var jag själv som bar ansvaret till att förändringen skulle ske, ingen annan kunde göra det jobbet.

Jag brukar jämföra det med att vi skall ta körkort, när jag klarat uppkörningen och fått körkortet så finns ingen körskollärare med mig i bilen. Jag är den som har ansvaret, Jag är den som styr bilen, Jag är den som bestämmer!

När jag idag blickar tillbaka så är jag tacksam över att det negativa blev vändningen till förändringen, att välja det positiva i livet!

Det gjorde att jag blev vägledare och lärare, så att jag kan hjälpa dig som vill leva ett medvetet liv!

Så tveka aldrig om du går och bär på tankar och känslor som du behöver någon att prata med. När vi väljer att sätta ord på det som finns inom oss så frigör vi blockeringar som slipper sätta sig fysiskt!

Du finner info om mina behandlingar här

Etiketter: vägledning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln