lycka

Idag går mina tankar till ordet Lycka. Vad innebär lycka?

Är det när man har massa prylar, massa pengar på kontot eller vad innebär det? Svaret på det är nog väldigt olika, det vet endast var och en.

Är lycka något som är här och nu eller är lycka något som kommer sen?

Känner du dig lycklig?

Längtar du efter att bli hel?

Jag tror att det är bra att emellanåt stanna upp och reflektera över hur mår jag, tycker jag livet är roligt, är jag lycklig eller är det något som fattas.

När vi tror att något fattas det är då det är så lätt att vi rusar vi iväg och shoppar, byter frisyr, byter arbete, byter relation och så vidare. Vi lägger allting på det yttre, att bara man har det så blir man lycklig.
Men handlar det verkligen om det? Ja, ibland kanske, för vi behöver det också.

Det kan också vara så att det är själen som längtar efter förändring!

Själen kallar på uppmärksamhet, den vill att vi stannar upp och lyssnar inåt i oss själva. Det är här vi kan lära oss av oss själva och det är när vi accepterar oss själva för dom vi är som vi accepterar andra runtomkring oss.

När vi ser vår omgivning som våra läromästare det är då vi finner lyckan inom oss själva!

Så när jag står där i skogen på en kulle och solen lyser på mig känner jag hur hela jag fylls av värme och kärlek till mig själv. Att bli hel, det är lycka för mig!

Vad innebär hel?

För mig handlar det om att integrera alla aspekter av sig själv. Att våga möta alla sina sidor, både mörka och ljusa. Vi kan möta det i andra människor som triggar igång oss på olika sätt, ett sätt kan vara att varje gång man skall träffa en person så väcks en ilska upp. Den kan då visa en skuggsida inom oss som vi inte vill se, för vi tycker att det är jobbigt. Men när vi helar den delen så släpper ilskan och vi möter något helt annat.

Det kan också vara så att vi går omkring och tänker att andra behöver förändras, då är det vi själva som behöver det. När vi accepterar oss själva så accepterar vi andra också att få vara det som dom är.

Hur kan man hela sig själv?

Jag erbjuder KBT-samtal och KBT med Aura-Soma som är två möjligheter till att lära känna sig själv, förstå beteenden, bryta mönster och präglingar. Du höjer ditt medvetande och då kan du skapa förändring i ditt liv!

Du får nycklar till kunskapen om dig själv!

Etiketter: lycka

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln