nytt år och nya möjligheter!

Mina tankar idag går till att våga synas, våga göra sin röst hörd, att våga kliva ut genom dörren och ta sin plats i världen!

Men vad händer om man inte vet sin plats? Kan det vara så att man gömt sig bakom andra hela sitt liv?

Man kanske inte har vågat att stanna upp och lyssna inåt i sig själv för tänk om man inte tycker likadant som alla andra, blir man utanför då?

Ju längre tiden går och ju mer vi förminskar oss desto längre från oss själva kommer vi och vi ger bort vår egen kraft och energi till alla andra.

Går det att förändra detta beteende?

Allting går att förändra men man behöver först bli medveten om vad det är som gör att man förminskar sig själv. Vilka rädslor är det som vill styra ens liv?

Vägen till förändring är många gånger jobbig och det är vi själva som får göra jobbet, det är vårt eget ansvar, ingen annan kan göra det åt oss. Men vi kan få hjälp med att lyfta fram vad det är som hindrar oss. Att prata med någon och sätta ord på det som känns kan vara en väg till att komma vidare och skapa förändring i sitt liv.

När vi antar utmaningen och möter det som vill hindra oss från att våga synas, våga göra sin röst hörd, att våga kliva ut genom dörren så väntar belöningen – gåvan. Känslan av frihet, glädje, styrka och mod som fyller en med energi att göra det man vill för inget stoppar eller hindrar en längre!

Bär du på någon rädsla som hindrar dig från att göra det du vill?

Allt är möjligt!

Från med Januari 2021 tar jag, Jeanette emot KBT-samtal via Skype, så var du än befinner dig i landet kan du boka tid och få vägledning!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln