1 advent

Idag går mina tankar till 1 advent och hur frosten låg fin på marken. Min man och jag började morgonen med en skön promenad till skogen. Upplevelsen av stillhet både inom och utanför mig kändes magisk.

Advent är en tid som jag tycker mycket om, i år känns den extra stark, känslan av andligheten som fyller hela mitt väsen. Gudomlighet, att se de små tingen i vardagen, allt som berör mig just nu, jag känner så mycket kärlek och tacksamhet.

Att se till allt det som vi har, var något som kom till mig. Behöver jag åka iväg och handla eller finns det kanske redan hemma, det som jag behöver för att göra fint inför advent och jul.

Ibland tittar vi så långt bort och tror att vi behöver köpa saker fast dom redan finns i hemmet. Vi har kanske ställt undan saker för att vi tröttnat men helt plötsligt så när vi får fram det igen så ser vi på det med nya ögon. Så var det för mig i söndags, en julstjärna hade hamnat längst ner i en påse och legat undanstoppad i många år, nu fick den komma fram i ljuset och pryda ett av våra fönster!  

För mig blev det så tydligt att se dom små tingen i vardagen när stjärnan lyser upp i vårt fönster. Vi behöver inte titta och söka långt bort utan det finns oftast runtomkring oss eller inom oss!

Att vara i nuet, att ta tillvara på varje ögonblick, att fånga det magiska i vardagen. Det behöver inte handla om det stora utan det är det lilla som blir det stora!

Etiketter: 1 advent

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln