rikedom

Bilden jag föll för idag är magisk precis som det är med alkemi - när något omvandlas till något bättre, när vi höjer vårt medvetande!

Mina erfarenheter och upplevelser av alkemi är alla magiska, att känna

  • kärlek istället för ilska är rikedom
  • mod istället för rädsla är rikedom
  • lugn istället för stress är rikedom
  • trygghet istället för otrygghet är rikedom

Mycket rikedom blir det och det är skattkistan, vi bär alla på vår egen skattkista som är full av guld. Vår egen visdom, vägen till alkemi går genom att uppleva och omvandla det sämre till bättre!

Har du något som du vill omvandla till guld?

Tyst på insidan

Många gånger när vi känner att vi längtar efter stillhet och inre lugn så söker vi det andliga. Då är det viktigt att söka det inom sig själv, att ge sig själv tid. Vi skall inte vara slöa när det gäller det andliga och lita till någon annan när det gäller något som du vet att du kan lösa själv.

Detta har jag själv erfarenhet av, så fort det skedde något inom mig så trodde jag att jag var tvungen att gå till någon annan för de personerna hade ju svaren. Vilket var en spegel till mig själv – jag bar ju på svaren själv.

För mig handlade det om att jag inte litade på mig själv och jag hade inte tid. Vilket är det som det handlar om, det tar tid och det kräver tålamod att vara stilla och gå till sig själv för att finna svaret.

Idag litar jag på mig själv och jag får inre vägledning,. Det har krävts mycket tålamod av mig - vilket har varit en av mina utmaningar som givit mig fantastiska gåvor!

Att ge sig själv lite tid varje dag är rikedom!

Etiketter: rikedom

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln