vår egen sanning

Jag ser på henne med kärleksfulla ögon, hon är så vacker och det är så mycket kärlek. Hon är sårbar samtidigt som hon är otroligt trygg och stark i sig själv. Hon vet något som ingen annan vet – hennes egen sanning!

Min blick föll på detta kort för ett tag sedan och det har en stor betydelse för mig.

Jag kände idag att jag vill dela med mig av kortet och kanske kan det hjälpa dig där du befinner dig i livet just nu.

Vad ser du när du tittar på kortet?

Vilka tankar och känslor kommer till dig?

Ett kort med stor innebörd, vi bär alla på vår egen sanning, den kan ligga djupt begravd inom oss, vågar vi ens möta den, kanske tror vi att den är fruktansvärt hemsk.

Vi bär inte bara våran egen sanning, utan vi bär ju även våra mödrar, fäders och deras mödrar och fäders sanningar och så vidare, generationer bakåt i tiden.

Kan vi släppa spänningsmönster som sitter fast fysiskt, mentalt och känslomässigt, kan vi släppa mönster från det förflutna?

Ibland kan det handla om att vi inte vågar släppa dessa mönster för vi är inte redo eller vi vågar inte ta emot det som vill komma till oss!

Har du något som du vill släppa taget om men inte vågar?

Ett sätt att ta reda på det är att du kan skriva en berättelse. Sätt dig ner för dig själv i stillhet och titta på detta kort, börja sedan skriva: Det var en gång en kvinna som bar på och så vidare. Läs berättelsen för dig själv högt, sedan skriver du om den och börjar En gång var jag och så vidare, läs den även nu högt.

Vad händer inom dig när du gör detta, väcks det upp tankar, känslor, notera allt som sker. Skriv ner, tacka för allt som kommer, omfamna, förlåt dig själv, vad det än är. 

Detta är ett sätt som kan hjälpa oss när vi sitter fast i något och inte kommer vidare. Vi blir medvetna när vi skriver och säger orden högt. Att låta vår egen sanning komma fram, att komma sig själv närmare, att se alla delar av sig själv, att hitta hem till delar som vill bli omfamnade, att älska alla delar av sig själv acceptera sig själv för den man är!

Med dessa ord vill jag önska dig en fin söndag!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Etiketter: vår egen sanning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln