omstart

Hur mår du idag?

Har du haft känslan någon gång av att du uppgraderas till en ny nivå av dig själv?

Känslan som kom inom mig idag när jag satt och mediterade var att det fanns en tomhetskänsla inom mig, sedan kom ordet nollställd.

Spännande kände jag, med tanke på gårdagen då jag blev helt utslagen runt 13 tiden och fick lägga mig och vila, fanns inte chans att vara vaken, hade också jätteont i hela kroppen. Det höll i sig så det blev sängen tidigt för mig igår med förhoppningen om att jag skulle vara pigg idag.

Jag var pigg, vaknade tidigt så efter meditation, yoga och frukost var jag redo för att bege mig ut i min stuga för att städa och göra fint inför kvällens kurs för ungdomar. Det blev en sväng om i ett par rabatter också i bara farten, skapade och gjorde fint.

Efter att jag gjort detta så fanns en annan djupare känsla inom mig. Det är som att någonting inom mig har omprogrammerats, jag har uppgraderats till en ny version av mig själv!

Jag har fått en ny chans eller vad man skall kalla det, jag börjar om på nytt!

När jag fyllde 50 för fyra år sedan upplevde jag att nu börjar livet, det var då, idag känns det så igen fast på ett annat sätt. Det är svårt att förklara, det är jag och ändå inte. Det är en ny upplaga av mig, som att nyproducerade celler har skapats!

Jag mår fantastiskt bra och livet känns gott, tacksam för all den transformation som skett inom mig, som har tagit mig ännu närmare min inre kärna det är en Omstart!

Jag släpper taget om att ha kontrollen och förväntningar och ser med spänning och nyfikenhet framemot vad allt detta kommer innebära för mig. Stjärnorna får visa mig vägen!

Solen skiner och med dessa ord vill jag önska dig en riktigt fin höstdag!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Etiketter: omstart

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln