tid & uthållighet

Mina tankar idag går till hur vi ger oss själva näring och var kommer näringen ifrån?

Vad innebär näring för dig och är den viktig?

Gå ej upp i huvudet och börja analysera vad du behöver utan lägg dina händer på hjärtat och ställ dig frågan inåt: Vad behöver jag för näring? Vänta sedan och lyssna, vad är det för ord som kommer, vad behöver just Du för näring?

När jag gjorde detta idag så fick jag kärlek och omtanke, ta hand om mig själv, vara snäll emot mig själv.

Tid är också ett ord som dyker upp.

Hur ger vi oss själva egen tid och vad innebär egen tid för dig?

Detta fick mig att tänka tillbaka på hur jag förr bara pratade om att jag skulle ge mig själv tid men jag gör det sen! Allting var sen och det bottnande mycket i den inre stressen jag hade. Fanns ju knappt tid att borsta tänderna, nu gjorde jag ju det men jag noterade att när jag borstade dom så skulle det gå fort.

Vilket är något som varit en del av mitt liv, det skall gå undan. Minns en händelse när jag var på en vandring och tyckte att det gick alldeles för långsamt så jag körde på och gick förbi alla andra. Vilket jag idag kan tänka, hur mycket upplevde och kände jag egentligen av allt det vackra som fanns runtomkring mig?
Inget, för jag ville bara i ”mål” – det var som en tävlan, fast det var ingen tävling – det var en vandring på ett berg i Grekland!

Hur kan man göra då för att lyssna till sig själv?

Tid och uthållighet, att ge sig själv tid!

Att se sig själv som en blomma, något som börjar blomstra och det sker ett steg i taget. Det är en process som får ta sin tid, det är här uthålligheten kommer in. För varje blad som skall öppnas så att knoppen kan slå ut i full blom behöver vi kanske ta ett steg i taget, vilket är en del i processen. Gör bara det som står framför dig själv nu, vare sig det är uppfyllandet av en liten sak i ett förhållande till ett större mål. Ditt mål som är långt fram är kanske stort men du behöver ta ett steg i taget och då krävs uthållighet och mod att våga göra detta.  Lita till din inre röst och ta ansvar över dina egna tankar och känslor så öppnar sig dörren till kärlekens kraft!
 
Med dessa tankar och ord vill jag önska dig en fortsatt fin dag!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Etiketter: tid & uthållighet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln