pånyttfödelse

Mina tankar idag går till om vi kan se vägen ut genom livmodertappen som vägen in till att älska oss själva.

Vägen in till oss själva att börja om på nytt, att läka sina sår, läka och förlåta, läka och se sig själv, läka för att värdesätta, läka för att acceptera sig själv fullt ut, läka sig för att känna villkorslös kärlek till allt!

Om vi ser det som ägg som skall födas fram, hur vill du att ditt ägg skall vara, och var vill du plantera det någonstans för att det skall växa sig starkt och slå ut i full blom?

Vad bär du med dig i ditt innersta som vill komma till uttryck?

Världen väntar på dig, att du skall ta din plats, din alldeles egen plats – ingen annans, utan Din!

Dela din gåva med världen, låt den inte bli en outslagen planta – Du är viktig – alla pusselbitar behövs för att livspusslet skall bli helt!

Att bära på tvivel kan göra så att många lovande plantor kvävs. Vill du finna dina fantastiska egenskaper och potentialer? Vill du få verktyg som hjälper dig att börja lyssna till din innersta röst?

Vill du bli medveten om allt det fantastiska, ljuvliga, mjuka, fina som du är?

Vi kan bära med oss många olika saker, vi kan ha gått igenom livet och mött olika typer av sorg, besvikelser vilka sätter sina spår. Vi kan välja att se dessa som utmaningar vi möter i livet – utmaningar som kommer med gåvor till oss. Livet blir mycket enklare när vi väljer att se det som att:

Vad kan livet vilja lära mig med detta?

Vi är många som kanske har svårt att slappna av för vi vågar inte släppa kontrollen. Vad handlar det om? Det finns en mängd olika saker, vi är ju många människor som bär med oss olika upplevelser genom våra liv.

Det kan finnas känslor av att ha blivit övergiven, lämnad. Detta kan vara separationen från mamma när vi låg i livmodern, och du som är tvilling kan uppleva två separationer, den från mamma och från ditt syskon.

Många kvinnor har någon gång i livet haft cellförändringar på livmodertappen. Jag har själv haft det och detta var något jag aldrig hade hört talas om innan jag väl hade det för jättemånga år sedan. För mig handlade det om sorg, besvikelser efter att ha blivit lämnad, övergiven, vilket gav sitt uttryck med cellförändring.

Detta är erfarenheter jag bär med mig vilka jag kan dela med mig av, att också veta att vi är inte ensamma, när vi väl börjar prata så möter vi andra i vår omgivning som upplevt samma eller liknande händelser i livet.

Vill du bli en av dem som tillsammans med mig skapar en cirkel av gemenskap och trygghet när vi upplever den rosa färgens vibrationer?

Du kan läsa mer om kursen The feminine essence som startar den 26 oktober här under kurs & event

Jag ser framemot att få träffa dig!

Kärlek & Ljus
Jeanette

Etiketter: pånyttfödelse

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln