tro & tvivel

Idag går mina tankar till att fortsätta tro trots att tvivel dyker upp!

Jag tror att vi alla någon gång känner tvivel, vilket dyker upp så fort vi har fattat ett beslut. Helt plötsligt så är tvivlet där och knackar på axeln. Alla dessa tankar om att det gamla är bättre än det nya.

Tänk alla dessa tvivel som kan komma in och styra oss, de som tar oss längre och längre bort ifrån det som vi drömmer om, det som vi tror på.

Ibland är det så att när vi har tagit ett steg framåt i full tillit, se aldrig bakåt och börja ångra ett beslut. Vänta dig istället det mest underbara som skall komma i din framtid och se det förverkligas!

Det är när vi börjar tvivla som vi ger plats för tankar att komma, vilka kan handla om att du undrar om du gjort rätt. Om vi då tillåter dessa tvivel och rädsla att komma in, då börjar massa olika saker tränga sig på. Vi blir då nedtryckta och börjar må dåligt.

Vi kan då istället välja att vara tacksamma för allt som vi lärt oss, alla de läxor och erfarenheter vi har med oss. De hjälper oss alla att växa och ger oss en djupare förståelse, men vi skall inte hänga kvar vid dem, de är gamla, vi har vuxit ur dem, vår själ längtar efter något nytt, att tro på det, så kommer det uppenbara sig!

Hur kan vi ta oss vidare när tvivel dyker upp?

Ett steg är att bli medveten!

Genom att bli medveten så märker vi när tvivlets röst börjar göra sig hörd, rädslan som gömmer sig bakom och vill dra oss tillbaka till något gammalt och tryggt istället för att upptäcka det nya, underbara som framtiden har sitt sköte, allt det där ljuvliga som det innebär att leva, att andas, att känna frihet att göra och skapa det vi vill!

Att vara nyfiken hela livet och lära sig saker tycker vår själ om. Precis som ett litet barn som utforskar världen och lär sig nya saker.

När ett litet barn lär sig gå så ger det inte upp om det trillar utan det fortsätter tills det kan. Det är då livet blir magiskt och det sker mirakel!

Etiketter: tro & tvivel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln