sommar och sol

Det är mitten av augusti och sommarvärmen är här med full kraft!

Jag är tillbaka och arbetar efter två veckors skön semester. Känner mig fylld av energi och inspiration till allt det nya som sker i mitt företag!

Idag publicerar jag min nya hemsida!

Åh, det känns så kul och det har varit så givande och gett mig glädje att få arbeta fram den under sommaren innan semestern, endast lite finjusteringar under gårdagen för att i dag publiceras.

Känslan inom mig är lite pirrig, hur kommer den att tas emot av er som läser den? Jag hoppas att ni kommer att tycka om den så som jag gör och att mina behandlingar och kurser kommer att tilltala er.

Vad är det mer för nytt som sker hos mig?

Från den 1 september börjar jag arbeta en dag i veckan på Sisjö yoga center!

Det skall bli så roligt och spännande, det är ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har aldrig hyrt in mig hos någon så när jag kände att det var dax att pröva mina vingar på en annan plats, dyker Sisjö yoga center upp mitt framför mina ögon på facebook.

Förutom detta så startar jag upp lite kurser i höst för både ungdomar och vuxna!

Du finner info om dessa här

Med dessa ord vill jag önska dig en fortsatt härlig dag

Kärlek & Ljus/
Jeanette

Etiketter: sommar & sol

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • mikael » Andligheten är här för att stanna:  ”KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)..”

  • Theresa » vägledning:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Lyssna till dina känslor:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » omfamna allt i kärlek:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

  • Theresa » Andligheten är här för att stanna:  ”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i fle..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln